fel
le

Zárthelyi dolgozat írása II.

A zárthelyi dolgozatokat gép előtt kell írni. Sem papíros és elektronikus alapú segítséget nem lehet használni. Egyetlen kivételt képez a Visual Studio Súgó-ja. Internetes weblapok nem látogathatók!

A feladatok megoldására 2x45 perc áll rendelkezésre. Az idő leteltével a megoldások forráskódját (.cs file-ok) kell beadni. A forráskódnak minden esetben tartalmaznia kell az alábbiakat:

  • a dolgozat írásának időpontját (nap, óra)
  • a megoldott feladat sorszámát (csoport, azon belül feladat sorszáma)
  • a megoldó nevét, és e-mail címét, neptun kódját

A megoldásokat web-es email kliensen keresztül kell egy csatolt file-ként elküldeni, ezért kérem mindenkit, hogy legyen ilyen jellegű accountja.

Mivel egyes web-es levelezők a csatolmányokat csak rövid ideig őrzik meg, ezért javasolt a forráskódokat a levél törzsébe is bemásolni (copy-paste). A Visual Studio-ból való direkt Copy-Paste a Syntax-Highlight miatt HTML-es alapon megy, melyet viszont egyes levelező felületek rosszul értelmeznek. Ezért javasolt a forráskódot copy-paste-val először a jegyzettömbbe (notepad) bemásolni, majd onnan újabb copy-paste-val tovább másolni a levél törzsébe, így garantált a plain text eredmény.

Hernyák Zoltán
2013-03-16 17:13:15